TARİHÇE

Okulumuz 1977 yılında Eğitim Öğretim yılında Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmete açılmıştır.

2000-2001 Öğretim yılında Anadolu Ticaret Meslek Lisesi okul türü de okulumuza eklenmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığının tüm Türkiye´de yaptığı değişiklikle meslek liselerinin ismi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir.

Bu kapsamda, Haziran 2014 tarihinde okulumuzun adı Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştur.

VİZYONUMUZ

Akademik ve mesleki alanda başarılı, gelişen  ihtiyaçlara   cevap verebilen modern bir eğitim ortamına sahip mesleki ve teknik eğitimde saygın ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYONUMUZ

Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı olarak öncülüğünü yapan, Mesleki yeterlilik ve deneyimine sahip, düşünen, sorgulayan ve bilimsel gerçekleri özümseme cesaretinde, ülkesi ve milletine saygılı, geçmişine sahip çıkan, toplumsal saygıyı benimseyen köklülüğü yaşatan, bireysel ve toplumsal olarak iyi niyete sahip güvenirlikte, eğitimini aldığı Mesleki bilgileri öğrenme ve öğretme liderliğine sahip öğrenciler yetiştirmektir.

Yayın: 29.07.2020 - Güncelleme: 12.09.2023 17:27 - Görüntülenme: 412