KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kayıt İçin Gereken Şartlar ve Belgeler

KAYIT KOŞULLARI

Okulumuz merkezi sınav puanı olmadan Yerel Yerleştirme ile öğrenci alan bir okuldur.

Yerel Yerleştirme, okulların türü, kontenjanı ve bulundukları yere göre oluşturulan ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devamdevamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılır.

Yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullara yerleştirme işlemi, il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerince belirlenen kontenjanlara göre yapılacalır.

Yerleştirme işlemleri, okulun bağlı bulunduğu Genel Müdürlük ile il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinin sorumluluğunda Bakanlıkça yürütülür.

Okulumuza kayıtlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Yerel Yerleştirme ile e-okul üzerinden yapılmakta olup kayıt için herhangi bir belge veya evraka ihtiyaç yoktur.

Yayın: 27.07.2020 - Güncelleme: 28.09.2023 18:16 - Görüntülenme: 223