SEYDİŞEHİR MÜFTÜSÜ SAYIN ADEM BEBEK İLE FİLİSTİN ÜZERİNE

Seydişehir Müftüsü Sayın Adem BEBEK okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize Filistin ve Filistin'de yaşananlar hakkında bilgi verdi.

İsrail'in uyguladığı zulüm ve hunharca saldırıları ve buna karşılık Filistinli kardeşlerimizin imanla ve inançla gösterdiği duruş hakkında konuşan Sayın Adem BEBEK bu katliamın bir an önce bitmesini temenni ettiğini söyledi.

Ayrıca bir zulmü veya haksızlığı imkanlar dahilinde elimizle, imkan yoksa dilimizle o da mümkün değilse kalbimizle engellemeye çalışmamız gerektiğini belirtti.

Bizlerin de İsrail ve destekçilerini boykot ederek, Filistinli kardeşlerimize yardım ederek ve bolca dua ederek bu konuda duyarsız kalmamamız gerektiğinin altını çizdi.

Seydişehir Müftümüz Sayın Adem BEBEK'in konuşmasının ardından Okul Müdürümüz Ayşe ERDEM IŞIK da bu anlamlı, güzel ziyaret ve konuşma için kendisine teşekkür etti.

09-01-202409-01-202409-01-202409-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 20:49 - Görüntülenme: 122