T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okulumuz Okul Aile Birliği olağan toplantısı 26/10/2023 tarihinde saat 14:00'da okulumuz spor salonunda gerçekleşmiştir.

Okul Müdürü Ayşe ERDEM IŞIK; "Eğitim bir saç ayağına benzetilir. Eğitimdeki üç saç ayağı; öğretmenin nefesi, öğrencinin hevesi ve annesinin ketesi olarak nitelendirilmektedir. Okulda öğretmen dinleyecek, anlayacak ve yaşatacak ki öğrenci anlasın.

Öğrencinin hevesi ,niyeti olacak ki derse dikkatini versin, sorumluluklarını yerine getirsin. Evde anne, baba ve ev ahalisi çocuğu maddi ve manevi sağlıklı besleyecek ki çocuk başarılı olsun. Eğitimde ancak bu üç unsur bir araya gelirse geleceğimizi oluşturacak çocuklarımız mutlu,sağlıklı ve başarılı olabilir.

Asıl amacımız eğitimin temel unsurları arasında güçlü bir iletişim sağlayarak eğitimde kaliteyi yükseltmektir. Toplantımızda yarınlarımızın teminatı sevgili öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinin daha üst seviyelere çıkması için birlikte önemli kararlar aldık.

Bu toplantının verimli geçmesinde önemli katkıları olan başta okul idarecilerime, öğretmenlerimize ve her daim desteklerini hissettiğimiz siz velilerimize çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Geçen yıl yapılan çalışmalar hakında bilgi verildi. Genel kurul asil ve yedek üyelerinin seçim işlemleri gerçekleştirildi.

Toplantının ardından velilerimiz öğrencilerinin genel durumları, dersteki durumları, devamsızlıkları hakkında idarecilerden ve öğretmenlerden bilgi aldılar.

26-10-202326-10-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 26.10.2023 17:32 - Görüntülenme: 206
  Beğen | 0  kişi beğendi